ORIGINALna 100%!

Posted by Vargolan on 08 Jun 2016. | Location: River open air club | Author: Varga Ivan

blog img

Navikla je na veliki broj novinara, fanova, prijatelja, rođaka, na svojim nastupima... Ipak, ovaj nije bio tako običan i tako standardan... U pitanju je malo vatreno krštenje, na koje je i sama, pored svih nas, čekala čitavih šest godina. Povod više nego opravdan, promocija novih pesama, novih spotova, nove nje. Album Original je strpljivo i pažljivo spreman, odlagan, obećavan, a sada smo videli da se sve to dešavalo sa jednim velikim razlogom. Ambijent prestižnog prestoničkog splava River se idealno uklopio u glamuroznu predstavu koju nam je sa svojim vrednim timom uspešno predstavila. Na samom ulazu, predivne hostese su ljubazno upućivale zvanice do svojih unapred predviđenih mesta. Krajnje fluidno i bez zastoja i kašnjenja, sve je obećavalo idealan šou koji će krenuti na vreme i bez odlaganja. Novinarske ekipe su pre svih pristigle i vredno radile svoj posao i od svakog dobile željeni intervju i fotografisanje. Ekipa najvatrenijih fanova je takođe bila među zvanicama, pored najbližih rođaka, prijatelja i saradnika. Sa velikih video bimova nas je pozdravljao veliki O logo, zaštitni znak novog albuma. blog img

Sladeći se prigodnim koktelima i slatko slanim poslasticama, gosti su željno isčekivali lepoticu zbog koje je ovo veče i bilo tako posebno. Gromoglasni aplauzi, vrisci, i uzvici njenog imena, oglasili su njen svečani ulazak na binu, i početak velikog spektakla. Sjajno dizajnirani kombinezon, blješteći osmeh, i pozitivni pogledi, govorili su da je apsolutno spremna za ovo njeno i naše veče i da će nam pružiti audiovizuelno uživanje koje nismo skoro doživeli. Nakon divnog uvoda i najave šarmantne Aleksandre Jeftanović, Nataša je zablistala na mestu gde se ponajbolje snalazi, velikoj sceni i u društvu svog benda. Nije mnogo pričala, što zbog želje da nam što pre predstavi ono što smo toliko dugo čekali, što zbog naboja emocija, koje uprkos velikom trudu nije uspela da sakrije. Iskreni osmeh zadovoljstva na licima onih koji su učestvovali na projektu, a i na samom Natašinom licu, dovoljan su pokazatelj da cela priča više nego uspešna.

blog img

Ređali su se hitovi sa novog albuma, a uz jedan od njih su svi u glas pevali zajedno sa Natašom. Ludilo je već pronašlo put do naših srca. U pozadini na video bimovima smo mogli da vidimo video spotove koje je Nataša sa svojim timom snimila neposredno pred ovo magično veče. "Sine moj", "Lave moj", "Žeton" samo su deo izvanrednog albuma koji nam je te večeri i uživo predstavljen. Sve je poprilično dugo potrajalo, a finiširano je glamuroznim presecanjem svečane torte, i nazdravljanjem uz čašu penušavog šampanjca. Novinari i prijatelji su dočekali svojih pet minuta i uspeli da dobiju kratke izjave i fotografisanje sa prelepom zvezdom večeri. I tu nije bio kraj... samo mala pauza... Veče je "ponovo počelo" oko 23:30 gde je Nataša, uprkos velikom uzbuđenju i večeri prepunoj emocija, održala koncert za pamćenje. Na kraju, utisak je da je na Original(nu) vredelo ovoliko čekati. Dobili smo još jedan kvalitetan album, uz pregršt hitova koji će nam obojiti prestojeće leto... do nekog novog albuma. .

blog img