News

Nataša Bekvalac i Emina Jahović za “Story”: Muškarcima smo sve oprostile!

Osam godina prošlo je otkako su Nataša Bekvalac (39) i Emina Jahović (37) snimile svoju prvu duetsku numeru “Gospodine”. Kompoziciju koja je privukla veliku pažnju publike i postala hit posle dužeg vremena zajedno su izvele na otvaranju radnje jednog modnog brenda, a energija koju su obe u tom momentu, na sceni, osetile bila je povod da saradnju ponove. Inspirisana emotivnom prazninom nakon razvoda od muzičara Mustafe Sandala (49), Emina je napisala pesmu “Muško više ne mogu”, sa čijom tematikom se, budući da je i sama doživela krah braka, Nataša poistovetila. Numera joj je, kako tvrdi, došla kao lek, te je nakon svega nekoliko sekundi demo-snimka prihvatila koleginičin predlog da je snime, a potom za nju urade i spot, s dramskim scenariom. U susret duetu koji svi nestrpljivo iščekujemo, dve heroine otkrivaju kako su podnele rastanke s bivšim muževima, da li će zbog razočaranja u muški pol “zaigrati za drugi tim” i kako poučene bolnim životnim okolnostima vaspitavaju svoje naslednike, Emina sinove Javuza (7) i Jamana (11), a Nataša ćerke Katju (1,5) i Hanu (12).
Emina, uprkos nazivu pesme, po drugi put ste uplovili u emotivnu vezu sa Sadetinom. Znači, može muško?
E. J. : Dok sam pisala ovu pesmu, bila sam emotivno prazna i niko nije postojao u mom emotivnom životu. Pisana je iz duše i trenutnog osećanja.
Nataša, u kojoj meri naziv numere može da opiše vaše trenutno emotivno stanje?
N. B. : U stopostotnoj.
Šta je potrebno da se dogodi pa da svoje srce ponovo poklonite muškarcu?
N. B. : Da se razumemo, ja ne mrzim muškarce, baš naprotiv. Nisam ni ogorčena, ni nesrećna, a sve manje sam i povređena. Samo sam u godinama kada bi morao da mi se dogodi neko veoma poseban. Neko ko bi za početak privukao moju pažnju, a potom pridobio poverenje i ljubav.
Šta su još Nataša i Emina rekle na temu ljubavi, posla i prijateljstva, pročitajte u novom broju magazina “Story” koji je u prodaji do 22. oktobra 2019.
Story.rs / Suzana Jančić / Miloš Nadaždin

Nataša Bekvalac: Udaću se i četvrti put!

Posle kraha tri braka – sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, nekadašnjim rukometašem Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem, Nataša Bekvalac ne krije da će se ako bude prilike udati i četvrti put!
– Kad se pojavi pravi muškarac, ponovo ću se udati! Naravno, ne možeš kuću da gradiš od krova i da razmišljaš o braku, a da nemaš partnera pored sebe. I dalje verujem u ljubav, kada bih prestala, to bi za mene bilo poražavajuće i ne bih imala volju za životom – rekla je lepa Novosađanka za “Informer Hit”.
Ona dodaje da joj je važno da njen budući muž bude dobar, duhovit, ali i lep.
– Sva tri muža su mi bili lepi muškarci. Sama sam ih birala. Izrodila sam lepe i pametne devojčice. Pomalo su i lude, ali to je na mene – ističe Nataša koja kako kaže ne žali ni zbog jedne svoje odluke. Naime, ona je u aprilu 2018. godine pretrpela nasilje od Lazukića koji je zbog toga osuđen na osam meseci uslovno, s rokom provere od tri godine.
– Ne kajem se ni zbog čega. Ne volim preterano da gledam unazad, za to što znam da ne mogu ništa da promenim. Izgubila bih energiju, snagu, vreme, a njih mogu da iskoristim mnogo kreativnije. Stvari se uvek dešavaju onako kako treba, i ako je sve ovo trebalo da se desi, verovatno je to dobro za mene – zaključila je ona.

Story.rs / Antonio Ahel /RAS / Goran Srdanov

Contact us now

Do you have question?

Questions, suggestions, events... Nataša Bekvalac official team is always here for you...
Events: vasicsasa1@gmail.com | Media: tatjana.arsovski@gmail.com | Web support: vargolan@gmail.com